Dallam Klub 2400 – Frenk

Múlt vasárnaptól végre elérhető Frenk új albuma, melynek címe: Abszolút szabadon.
A Dunaújvárosból indult zenész nem csak remek gitáros, de dalszerzőként is remek választás lehet mindazoknak (is), akik szeretik ezt a poposabb rockzenét. Frenk egyedinek mondható zenei világából most egy újabb albumnyira való anyagot kaptunk. Bevallom, hamar az egyik kedvenc lemezem lett, ahogy a korábbiak is, a Tudom kivagyok, és a Magyar Pszicho, hogy csak a két utolsót említsem. Zenei sokoldalúság, változatosság, lendületesség, fülbemászó dallamok. Ahogy szeretjük… és igazából az a szerencse, hogy megválogathatjuk mit is hallgatunk. Most például egy új Frenk albumot.

“Sokkal hatásosabb, ha az ember normális hangon mondja el a véleményét. Én se szeretem, ha az arcomba üvöltenek, és közlik, hogy hülye vagyok, ha nem gondolom ugyanazt, amit ők. Az indulat indulatot szül.”

Frenk az új lemezről, az apaságról, a világról, illetve társadalmunkról kialakult véleményével az index kulturális rovatában:
Frenk: Az ostobaság a leggyilkosabb járvány

A lemezbemutató koncert 2022 december 10-én lesz a Magyar Zene Házában, még vannak jegyek!

Frenk lemezbemutató

 

Frenket persze nem csak szólóban láthatjuk, hanem további egyéb formációkban/felállásokban is szerepel, többek között nem is olyan rég a Kultik Moziban lépett fel a Wake Up 1230 zenekarral.

Még több friss információ, érdekesség:

 Frenk

Dunaujvaros