Dallam Klub 2400 – Beretka Ádám


Beretka Ádám a showműsor színpadán

Bár a kereskedelmi televízióban a show dübörög tovább, Beretka Ádám új élényekkel, tapasztalatokkal gazdagodva hagyhatta ott a műsort, és személyes véleményem, ez egyáltalán nem rajta múlott. Köszönet mindazoknak, akik támogatták, és biztos vagyok róla, hogy hamarosan újra hallhatjuk, láthatjuk valahol Ádámot, hiszen esze ágában nincs abbahagyni azt, amit szeret, és amiért szeretjük mi is. Mentora nagyon jól mondta: maximalista, minden előnyével, és hátrányával együtt. Ettől lesz ő Beretka Ádám, és nem egy, a sok tucatzenész közül. Maximalista, és maximális tisztelet ezért, hogy ilyen fiatalon már ennyire tudatosan irányítja életét, mindezek mellett nem hiányzik belőle az alázat, és a kitartás sem. Ennek az eredményét látjuk a dalaiban, az előadásában, a zenei világában.

Egy kicsit felidézve az elmúlt hónapok eseményeit:

_____________
És az a bizonyos Beton Hofi feldolgozás….
_____________
_____________
Persze nem csak ezekre lehet visszaemlékezni, hanem az összes eddigi dalra, amit eddig tőle kaptunk. Íme, egy csokorravaló, ami reméljük csak gyarapodni fog!
BERETKA ÁDÁM ZENEI LISTA
Mi sem természetesebb, itt lesz a helye az új daloknak is, de ha nem szeretnétek lemaradni a további friss hírekről, megjelenésekről, mindenféle médiaszereplésekről, kövessétek Ádámot a közösségi oldalán (is)!
Dunaujvaros