Dallam Klub 2400 – Csuhaj-Barna Tibor

Egészen más oldaláról ismerhetjük meg Csuhaj-Barna Tibor zenetanárt, aki jelenleg a Zeneakadémián tanít nagybőgőt. Tudjuk már milyen, amikor feleségével, Lakatos Ágival együtt kerülünk át egy másik dimenzióba, tudjuk, hogy sikerük nem csak Magyarországra korlátozódik, előszeretettel hívják őket külföldre is. Mindezeken túl, Tibor nem csak mestere hangszerének, de előszeretettel ír darabokat, komponál számokat is, akár a saját maguk örömére, repertoárjuk bővítésére, vagy akár más zenei formációk részére is. Ennek az eredménye került most lemezre, nem is akármilyen zenekar előadásában….


Stúdióban a Corridor Bassoon Quartet /2024

A Corridor Bassoon Quartet legújabb lemezén Csuhaj-Barna Tibor szerzeményei hallhatóak, akárcsak 10 évvel korábban megjelent első lemezükön. A Corridor Kvartettet Lakatos György fagottművész alapította három tanítványával.  Zene 4 fagottra, ami már önmagában kuriózum lehet, pláne, ha meg is hallgatjuk a 12 zeneművet tartalmazó lemezt, amire – természetesen – lehetőségünk van….

Corridor Bassoon Quartet – Born of The Day /2024

És ha még Tiborék is részt vesznek ebben az igazi, magával ragadó “örömzenében”, ahogy hallható 1-2 szám erejéig… Ha időnk engedi, az első lemezt is sok szeretettel ajánlom!

Corridor Bassoon Quartet – Corridor /2014

Még sokáig lehetne hallgatni, reméljük, a következő lemezre nem kell 10 évet várni!

Még több jazz muzsika Csuhaj-Barna Tibor youtube csatornáján:

 Tibor Csuhaj Barna

Dunaujvaros