Rejtélyes Vacsora – izgalmas kaland

Izgalmas kalandnak ígérkezik a szombatra meghirdetett Rejtélyes Vacsora, melyet az Rejtélyek Háza csapata szervezett, többek között nekik köszönhetjük a nagy sikerrel futó szabadtéri nyomozós, detektíves interaktív játékot is. Hogy mi is ez az új vacsorás társasjáték, arról a szervezőket faggattam:

A rosszabb idő beköszöntével a Rejtélyek Háza nyomozói is a beltéri programokat részesítik előnyben, mert az időjárás kiszámíthatatlanabb a szabadtéri programok megtartásához. Szolgáltatáscsoportunkon belül

  • Rejtélyek Városa – szabadtéri nyomozós krimi élmény
  • Nyomozószoba – logikai szoba program
  • OKÉ – Otthoni Krimi élmény
  • Rejtélyes Vacsora

Az év végi vacsora szezont logikai társasjátékainkkal és szerepjátékainkkal tesszük színesebbé. Étkeztetéssel nem foglalkozunk, ezért játékainkkal partneréttermeket keresünk meg. A nyár folyamán a Corner Hotel és Kávéház teraszáról indítottuk a városi nyomozós játékokat, így a kialakult jó kapcsolatból született az ötlet, hogy az éttermi részben helyet adhatnának egy Rejtélyes Vacsora programnak is november 6-án szombaton este.

Vacsora, gyilkosság, maffiaháború
“Ami a Dixielandben történik, az ott is marad.”

 Rejtélyes Vacsora – Logikai társasjáték – Maffiaháború

2021. november 6., szombat, Corner Hotel és Kávéház

A helyszín belső adottságait figyelembe véve a nyílt eseményen egyszerre nagyjából 15-20 fő játszik együtt egy-egy krimitörténetben, ami mellett elfogyasztják a vacsorájukat is. A játékosok nem feltétlenül ismerik egymást, van, aki a párjával jön el, van, aki a barátaival és a helyszínen válnak egy csapat nyomozóvá. Játékainkkal elsősorban a felnőtt korosztályt célozzuk meg.

Természetesen, ha több foglalás érkezik, akkor játékvezetőnk dupla játékot tart. Képzeljétek, volt már olyan vacsorás esténk, amin egyszerre 150-en játszották a Maffiaháború játékot, úgyhogy sok igényt figyelembe tudunk venni, rugalmasak vagyunk. A facebook oldalunkon hirdetjük meg az esteket és az előre visszajelzett létszám számára tartjuk meg az eseményeket. Így egy ebéd/vacsora helyett egy komplett programnak tud otthont adni a Corner étterem, nagyjából 2 óra időintervallumban. A szombati programon a játékosok arra számíthatnak, hogy feltárulnak előttük Dixiland városának titkai. A logikai feladatok nem igényelnek nagy mozgásteret, asztal mellett játszhatóak, játékvezetőnk irányítása mellett.

A nyílt esemény mellett privát időpont is foglalható pl. csapatépítő eseményekre, amelyre a Rejtélyek Házás játékokat kitelepítjük. A www.rejtelyekhaza.hu weboldalon olvashattok ezekről a lehetőségekről részletesebben is.

Nagyon népszerűek voltak a Detektív Hétvége játékok a nyár folyamán, így bízunk benne, hogy Rejtélyes Vacsora játékosokkal is ugyanilyen népszerűség mellett feltölthetjük az eseményt vendégekkel.

SOK SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET, JELENTKEZŐKET!

Dunaujvaros