Dallam Klub 2400 – Almasi Music

Ugyan mire vársz? A holnapi Almasi Music koncertre ugye, mint remélhetőleg még sokan mások? Nos nem kell már sokat várni, április 14-én este 7 órakor – pontos kezdést ígérve – az MMK színpadán húrokba csapva elkezdődik az idei első Almasi Music koncert.
Év elején némi nosztalgiázással vegyítve ugyan már szó esett a zenekarról, melyet volt szerencsém le”projektezni”, természetesen semmi hátsó szándékkal, pláne hogy azóta Almási Endrével, az együttes gitárosával is megpróbáltuk tisztába tenni a dolgokat.
Lássuk a részleteket.
Az Almasi Music zenekar alkalmanként együttműködik külföldi énekesekkel is, a zenekar youtube csatornáján rendszeresen megjelennek kizárólag oda gyártott, élőben sosem játszott dalok, mint az alábbiak:

Csak szabadon! Zene határok nélkül, avagy határtalan zene! Így találhattak egymásra Jim Pattisonnal, aki egy Koreában élő amerikai énekes, vagy SickCat amerikai énekessel, aki a közös munka után egyszerűen eltűnt. Reméljük nincs nagy gond…
Az élőzenekaros felállásban négyen zenélnek, klasszikus rockzenekari felállásban, dob, basszusgitár, gitár és ének. Ebből kaphattunk már ízelítőt tavaly nyáron a Sugárúti Fesztiválon, nem  is akármilyen helyszínen, a lezárt Vasmű út közepén.

A zenekar tagjai:

ének/djx: Kelemen Angelika
dob: Szekeres István / Kecskés István
basszusgitár/vokál: Farkas Csaba
gitár: Almási Endre

Közös rezgés, örömzene, illetve a zenélés öröme, amit meg is tapasztalhatunk újra, holnap este az MMK földszinti színháztermében.

Almasi Music (bemelegítő) Koncert

GYERTEK!

De ez még nem minden! A zenekar kifejezett kérése, hogy a koncert idejére kicsit felejtsük el az elektronikai kütyüket, a telefonokat, a kamerákat, legyünk jelen, legyünk ott lélekben is, kacsolódjunk be, és éljük meg a pillanatokat, magát a koncertet.

LÉGY JELEN, LEGYÜNK EGYÜTT, ADD ÁT MAGAD A ZENÉNEK! 

Még több érdekesség, friss információ:

 Almasi Music

 Almasi Music az “Almasikok” rövid története

Almasi Music Official (A.M.O.)

Almasi Music

Dunaujvaros