Dallam Klub 2400 – Beretka Ádám

Beretka Ádám személyében egy igen tehetséges dunaújvárosi szereplője van a kereskedelmi csatornán futó tehetségkutatónak. Lehet vitatkozni a műsor valódi szerepéről, bizony néha a képernyőt nézve és hallgatva elbizonytalanodom, vajon a székekben ülő mentorok kinek az álmait szeretnék megvalósítani. Mindezen kétségek ellenére Ádám jól veszi az akadályokat, a székes kiválasztási válogatáson is saját számmal remekelt, és ha nem is hallhattuk végig, mi sem természetesebb, már landolt is a videómegosztó oldalon az új slágergyanús dal.

Válogatóműsorban előadott dala – Félember

és a legújabb sláger – Még mindig

Sikerek a háta mögött, áttörés, ismertség és további szakmai sikerek, új tapasztalatok kapujában továbbra is drukkolunk, pláne azért, hogy ebben a nem egyszerű zeneiparban, és kereskedelmi televíziózásban ne vesszen el a kedve, ne fáradjon el, és pláne ne tűnjön el a darálóban. Bármi is legyen, Dunaújváros mindig hazavár!

HAJRÁ ÁDÁM OTT A HELYED AZ ÉLŐ MŰSORBAN (is)! 

Új életre vágyik az autista kisfiát egyedül nevelő anyuka, Beretka Ádám pedig csodálkozik, hogy barátnője elviseli – íme az X-Faktor legújabb felfedezettjei

Dunaujvaros