Dallam Klub 2400 – Jeanny

Bár nem a nyuszi tojta, de ismét egy remek közös munka eredménye lett Jeanny új dalának videója, melynek címe: Érzés.

Jeannyt, és a nézőket szerintem most is sikerült olyan helyekre, azaz jelen esetben forgatási helyszínekre elkalauzolni, ahol talán ritkábban fordul meg az ember. Legyen szó egy elhagyatott benzinkútról, egy egykori dereglyejavítóról, melyben már lassan egy komplett erdő nőtt ki, vagy egy 10 emeletes panelépület tetejéről, ahonnan amúgy is irígylésre méltó a kilátás. Igazi Dunaújváros-érzés 🙂
De természetesen nem csak a képi világról van itt szó, városunk fiatal rapperhölgye, aki amúgy még mindig versenyben van a rap.hu oldal által indított csajrap megmérettetésen, fáradhatatlanul ontja magából az újabbnál újabb nótákat, és ez egy igazi családi “vállalkozás”, hiszen míg a fia, Glocksi a zenei alapokat készíti, a videó vágásban párja, a szintén rapper TYCS segédkezik. Itt jegyezném meg halkan, az új videója is úton van, de erről majd később.
Elfogult vagyok, és ki merem jelenteni, tiszteletreméltó és becsülendő ez az alkotói családi műhely, ahol egymást segítve, kiegészítve készülhetnek ezek a dalok.

SZAVAZZ JEANNY-RE

rap.hu – csajrap szavazás

A húsvét vasárnapjára időzített dalról és a forgatásról Jeanny így nyilatkozott:
“Egy újabb klippfelvételhez érkeztünk. Sokat nevettünk és, most még izgalmasabb volt minden mert olyan helyszíneken voltunk Tamással ami nagyon tetszett és ami még hab a tortán, hogy első olyan videó klippem ami Glocksi zenéjére készült. Folyamatosan gyártás alatt vannak a zenék és egyre ügyesebb. Erről majd Tycs a párom fog beszélni nektek legközelebb. Na de húsvét alkalmából szóljon az új zeném. Kellemes Húsvétot.”

Még több friss információ:

 Jeanny

Dunaujvaros