Dallam Klub 2400 – TYCS

Újabb gyöngyszemmel gazdagodik a várostörténeti oldal zenei listája. Közös munkánk eredménye, hogy Kópis Dávid dunaújvárosi rapper, vagy ahogy jobban ismerhetik: TYCS új dalához is elkészült a videó. Jó időnek, a napsütésnek köszönhetően okunk nem lehetett a panaszra, kicsit a város környékét is jobban megismerhettük, mi több, meg is mutathattuk, de erről kicsit bővebben is, összegezve a forgatási nap és a közös munkát:

Kamerán innen: Jeanny-hoz hasonlóan TYCS sem úszhatta meg a délivárosi irodaépület meghódítását, de a korábban átbeszélt helyszínek listájáról természetesen más is sorra került, igyekeztük maximálisan kihasználni a helyeket, tereket. Igazi városi, lepukkant környezetet próbáltuk a képi világban is megmutatni milyen egy igazi ÜRES VILÁG, ami egyben az új dal címe is. A közös munka könnyen ment, tényleg öröm ilyen partnerekkel együtt dolgozni. TYCS amúgy a videókat maga szerkeszti, és egy kis kulisszatitok, az első verziót már a forgatás napján átküldte. Szerintem nem sokat pihent.. Hiába: látszik, hallatszik, hogy szereti, amit csinál. Máshogy ez nem is menne….

Biztos, ami biztos, azért tőle is kértem 1-2 mondatban foglalja össze élményeit.

Kamerán túl: “Először is szeretném megköszönni Tamásnak az önzetlen segítséget, amit a kliphez nyújtott és a kemény tereptúrához való hozzáállását. Viccet félre téve, azt még hozzá tenném, hogy már a felvételek közben az egyik kedvencem lett a videóanyag. Szerintem nagyon jól működött az összhang, ami egy klippeléshez elengedhetetlen. Ötletek innen és ötletek onnnan. Mindannyian ötleteltünk. Végül annyi lett a nyers videó, hogy több idő volt kiválogatni őket mint megvágni a klipet. Jó pár klipen túl vagyok és régebben egy forgatás 3-4 óráig is eltartott, de volt olyan is, hogy több napot kellet rá szánnunk mert sok volt a használhatatlan videóanyag. Most pedig haza érve meglepődve néztem az órára mert nagyjából 2 óra alatt végeztünk. Egy elég nehéz időszakon vagyok túl, ami miatt az erőm még nem a régi így külön jól esett, hogy könnyen és gyorsan tudtunk közösen munkálkodni. Annak pedig külön örültem, hogy végre megsimerhettem Tamást, akiben egy jó embert ismerhettem meg. Kellemes hétvégét minden Dunaújváros Mesél olvasónak és köszönet mindenkinek, aki elolvassa ezt a cikket vagy megnézi, meghallgatja az elkészült videóklipet! Hajrá Dunaújváros! “

Jöjjön hát a közös munka eredménye az új TYCS nóta, hallgassátok, nézzétek, fogadjátok sok szeretettel!

TYCS

Dunaujvaros