Hallgass magyar zenét, támogasd a dunaújvárosi zenészeket, előadókat!

Május 12-én a boltokban, üzletekben, szállodákban, és a legtöbb helyen magyar zene szól, melynek az a célja, hogy előtérbe helyezze a hazai szerzőket és dalaikat. A Dunaújváros Mesél blog zenei gyűjteményébe, a Dallam Klub 2400 szekcióba 2019 áprilisa óta folyamatosan érkeznek, városunkban élő, vagy városunkhoz köthető zenészek alkotásai, dalai. Ezt nagyon fontosnak tartjuk, mi több, műfajra való tekintet nélkül továbbra is megteszünk mindent annak érdekében, hogy minél szélesebb körben megismerhessék a nézők/hallgatók.

Online rádiónk nincs, nem is terveztük, de a mai napra időzítve közzétesszük zenei listáinkat, melynek dalairól az elmúlt években az oldal is örömmel beszámolhatott.  A már megszokott év végi válogatásokkal ellentétben ez a youtube lista folyamatosan bővül, hallgatható hagyományos felületen, és mobil eszközökön is, tehát lehet, ma este már új dalok kerülnek a gyűjteményekbe.

A mai világban szinte már elmosódnak a zenei műfajok, mégis egyfajta stílusjegyek alapján szelektálódtak a dalok, így jelen pillanatban 4 kategóriában lehet HAZAIT hallgatni. POP, ROCK, RA/Hip-Hop, és egy külön kategóriát kaptak a teljes koncertek is, amikből bátran lehet szemezgetni.

POP

ROCK

RAP/HIP-HOP

Teljes koncertek

Munkához, bringázáshoz, rollerezéshez, uszodában, olvasás közben, napozás alatt, vagy bármikor:

HALLGASS HAZAIT, TÁMOGASD A DUNAÚJVÁROSIT!

JÓ SZÓRAKOZÁST, ZENEHALLGATÁST!

Dunaujvaros