Dallam Klub 2400 – Főfai Dani

“Béla vagyok, egy gombgyárban dolgozom…. “ – hallhattuk az egyik kereskedelmi televízió zenei showműsorában egy dunaújvárosi fiatalembertől. Főfai Dani elég rendhagyóra sikeredett bemutatkozása sikeres lett, a sZempöl Offchestra dalának köszönhetően a folytatás garantált. De kár is lenne minden leírt szóért, hallgassuk/nézzük csak ezt a produkciót, amivel talán nem csak a stúdióban ülőknél csalt mosolyt a nézők Bélák arcára.

.

Ezek a gimisek….! – gondolhatom ilyenkor magamban, hiszen nem Dani az első, akit ott ismerhettem meg, de ilyenkor különleges öröm látni, hogy ezek az “öröké gimis” fiatalok alkotnak, bolondoznak, próbálkoznak, keresik helyüket a világban, és nem utolsó sorban jó kedvre derítenek. Mikor, ha nem most?!
Dani persze nem feltétlenül ebben a könnyebb műfajban érzi magát igazán otthon, A FŐFAI névvel súlyosabb témájú és hangulatú rap dalokat ad elő, melyeknek a szövegét is ő jegyzi. Ilyen a szintén vasárnap közzétett Bar/átok is.

Két videó, két igazán távol álló hangulat, mi pedig kíváncsian várjuk a folytatást, akármelyik képernyőn is, és természetesen hajrá, sok sikert a televíziós műsorban is! Egy biztos:

MÉG TALÁLKOZUNK! 

Még több friss információ, érdekesség:

A Főfai

A FŐFAI

A Főfai

 

Dunaujvaros