Köszönet 2019!

Újabb csodálatos évet hagyhatunk magunk mögött, idén minden eddiginél több cikk jelenhetett meg, szinte nem múlt el olyan nap, hogy ne került volna fel 1-1 új bejegyzés. Új elemek, új tartalmakkal is találkozhattak az olvasók, városunkhoz köthető zenészek, zenekarok új alkotásai mellett alkalmanénk fontosabbnak vélt programokról, eseményekről is beszámolunk, hiszen mint azt sokan tudhatjuk, a jelen is múlttá nemesül.
Bízom benne, hogy ez a rendkívül izgalmas utazás térben és időben a következő naptári évben is folytatódhat, és továbbra is érdekes bejegyzések kerülhetnek az olvasók elé.
Ötleted, javaslatod lenne az oldallal kapcsolatban? Vedd fel a kapcsolatot, küldj üzenetet az Impresszum oldal segítségével.

Az előző évekhez hasonlóan idén sem maradhat el a már hagyományosnak mondható naptár közzététele, melyre olyan képek kerültek fel, amelyekkel a 2019-es évben már találkozhattatok. Szerencsére bőven volt miből válogatni.

NAPTÁR 2020

2020-as naptár – naptar2020.pdf

Találkozzunk “jövőre” is, azaz már holnap, hiszen nincs sok megállás, újabb év, újabb megvalósítandó tervek várnak ránk még. És hogy le ne maradj a friss bejegyzésekről, csatlakozz az egyre népesebb csoportokhoz:

Dunaújváros mesél

Sztálinváros

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Dunaujvaros