Interaktív kalandozás a Vidám Parkban

Interaktív kalandozásra invitáljuk az érdeklődőket április 8-án, szombaton 10 órától az egykori szebb napokat megélt Vidám Parkba!

A rendhagyó játékban feltett kérdésre adott helyes választ a területen található állomásokon elrejtett kérdések segítségével lehet megfejteni. Igyekeztünk, hogy ne legyen túl nehéz, így rengeteg segítséget nyújtunk a játékban, így senkinek nem kell félnie attól, hogy ne tudná megoldani. A terep nem túl nehéz, és szinte végig kiépített utakon lehet sétálni keresni/kutatni.

Az időjárási előrejelzések nem túl kedvezőek, de bízunk benne, hogy megússzuk csapadék nélkül. Mi ott leszünk, 10 órától várjuk a játékra jelentkezőket! A játék, számításunk szerint 1/2-1 óra alatt teljesíthető, délután 2 óráig bármikor lehet csatlakozni, akár ebéd után is. A helyes megfejtőknek apró meglepetésekkel készülünk, de a gyermekek sem távoznak majd üres kézzel. Várunk kicsiket, nagyokat egyaránt! Találkozzunk, keress minket és a feladatlapot a szabadtéri színpadnál, vagyis a Kalandpark bejáratánál!

További esetleges felmerülő kérdéseket várjuk az info@dunaujvarosmesel.hu email címre!

És ez még nem minden! Természetesen rossz idő esetén megismételjük a játékot, illetve a jó időt kihasználva minden hónapban tervezünk egy ilyen játékot. Nagyon készülünk, és nagyon várjuk!

Interaktív kalandozás a Vidám Parkban

Sok szeretettel várnak titeket a szervezők:

Nagyné Hodik Mónika és Horváth Tamás

Dunaujvaros