Dallam Klub 2400 – Zenei visszatekintő

Okunk nem lehet a panaszra, zenei téren a 2022-es év is sikeresnek könyvelhető, reméljük a zenészek is így gondolják, hiszen a most következő bejegyzésben a hátunk mögött hagyott év zenei produkcióból szemezgetünk.

Kelemen Angelika hangját nehéz lenne bárkivel összekeverni, számtalan produkcióban, zenekarban hallhatjuk csodálatos előadását, műfajokra való tekintet nélkül. Többek között a pár napja bemutatott Almasi Music zenekarban is énekel, de hamarosan a Sándor Frigyes Zeneiskola újévi gálakoncertjén is találkozhatunk vele, illetve jazz zenekarával. Lehet-e Angelikát elfelejteni? Ugye, hogy nem? Nem is akarjuk! Az Akusztik színpadán a Budapest Ragtime Band kíséretével is meggyőződhetünk zenei sokoldalúságáról.

Kelemen Angelika

A sort a Góbé zenekarral folytatjuk, ők szeptemberben varázsolták el a dunaújvárosi közönséget nagy örömünkre, de hogy ne nagyon felejtsük el a világjáró kedvenceinket, itt egy nyári Budapest Parkos koncertfelvétel, ami után már csak egy kérdésünk van: mikor jönnek megint felénk? Aki nem tudja kivárni, március 3-án lesz egy nagykoncertjük az Akvárium Klubban….

Góbé

Raulék egy hangulatos, vicces videóval foglalták össze a nyári fellépéseket, érdemes egy kicsit csatlakozni hozzájuk, hiszen készül az új Raul lemez, és szinte biztos, hogy valahol találkozhatunk velük a nyár folyamán, amire már nem is kell olyan sokat várni….

Raul

The Blindmirrors zenekar is egy pörgős videóval zárta a nyári fesztiválok, koncertek időszakát, az augusztusi Barba Negra koncertjükön készített felvételeket gyúrták össze. Nehéz egy helyben maradni….. HANGERŐT FEL!

The Blindmirrors

A Jolly Jackers zenekarnál is mindig történik valami…. Most éppen egy új énekessel folytatják az új évet, de ne szaladjunk ennyire előre, egy kicsit még élvezzük ki a tavalyi koncertekből összeállt videóklipet… Ilyen egy igazi punk rock hangulat….

Jolly Jackers

Igazi gyöngyszem, zenei csoda Koszi Janka dala, mely már ráadásul feldolgozás is egyben, a Stinky Bugs zenekarral közösen adják elő a Hol voltál? című slágert. Kár lenne kihagyni…. Ha kevés lenne IDE KATTINTVA találtok még, vagy egyszerűen csak KOSZI JANKA-ra rákeresve is megtaláljuk a vele kapcsolatos összes bejegyzést. Nagy öröm megemlíteni minden egyes alkalommal, hogy a zenei sorozat 2019-ben is Jankával indult…..

Koszi Janka

Örök klasszikusok slágerei, népdalok, világzene. 5 csodálatos hölgy, 5, de inkább több hangszer, mögöttük egy igazán termékeny 10 év, melyből szeptemberben kaptunk egy nagy adaggal a jubileumi koncerten, visszük is magunkkal, és mi mást is kívánhatnánk: MÉG SOK JUBILEUMI KONCERTET!

Quintia Zenekar 2022. 09. 04. Dunaújváros, Bartók Színház – teljes koncert

Quintia

Folyamatosan bővülő youtube zenei listák:


POP

ROCK

RAP/HIP-HOP

JAZZ

KONCERTEK
Dunaujvaros