Dallam Klub 2400 – Fun Company

“Így zenélnek az öreg vén rókák” – mondhatnánk, hiszen a Fun Company zenekar tagja azt hiszem nem túlzás azt állítani: nagyon sok mindent megéltek, rengeteg tapasztalatot szereztek, bejárták a világot, és… hazajöttek, hogy itthon is továbbadják tudásukat, tapasztalataikat. No talán ebből lett a Bakelit Zenecentrum, ami nem csak stúdió és próbahely, de városunk talán egyre jelentősebb zenei és zenészbázisának ad helyet, köszönhetően Mészáros Krisztinának és Futó Gábornak. Hatalmas repertoár, széles, sokoldalú zenei paletta, és magas minőség, röviden így lehetne összefoglalni a Fun Company zenéjét, amiből már mi is kaphattunk ízelítőt, de most egyben megkaptuk a 2021-es Raktárkoncert teljes anyagát, így nem is húznám az időt, szóljanak az örök slágerek, színpadon a FUN COMPANY!

Itt szeretném továbbá felidézni a 2020-as Bakelit Online Fesztivált is, ahol a zenekar szintén képviseltette magát, ezt is újra (meg újra) meg lehet tekinteni.

Ha még ez sem lenne elég, természetesen van még! A Bakelit Zenecentrum égisze alatt készülő Bakelit Backstage zenei műsorában már megismerkedhettünk Krisztina és Gábor alkotta Duo Soulmates formációval, és a KriszTEAM formációval is, ami talán a tagokat tekintve megegyezik a Fun Company-val, de feldolgozások helyett saját dalokat adnak elő. Ezért (is) érdemes követni az online zenei műsort!

KriszTEAM a Bakelit Backstage 6. adásában

 Duo Soulmates a Bakelit Backstage 2. adásában

Kedves Krisztina, Gábor, illetve a Fun Company teljes legénysége: köszönjük a dalokat, és még sokáig maradjatok velünk, bármilyen felállásban is!

További friss hírek, érdekességek:

Fun Company

 Duo Soulmates

 

Címlapkép forrása: Fun Company facebook oldala

Dunaujvaros