Köszi, és hajrá STUDIO DD!

Igazán sűrű és eseménydús napokat, heteket tudhatunk magunk mögött, ezek között is kiemelkedően fontos, főleg számomra, hogy új látványelemekkel bővült a Dunaújváros mesél tárháza. A STUDIO DD-nek köszönhetően elkészült a hordozható reklámfelület (rollup), ami remélhetőleg minél több helyre el fog jutni, kitelepülések alkalmával, de elkészült a hozzá passzoló névjegykártya is, aminek segítségével újabb kapcsolatok alakulhatnak ki.
Telefonos egyeztetések autópályán száguldozva, lendületes gyors pontosítások, mire az utolsó képpontok is a helyükre kerültek, nyomdakész állapotba rendezve az utolsó pillanatig érezhető volt az alkotó, a tervező lelkesedése, még nagyobb volt a mondhatni közös öröm, amikor a kész termékek is megérkeztek. Ez lett belőle, KÖSZÖNET, köszönöm, nagyon szép lett!

 

View this post on Instagram

 

Studio DD (@studioddora) által megosztott bejegyzés

 

És természetesen nincs még vége, hiszen későbbiekben is várhatóak lesznek ilyen, és ehhez hasonló látványelemek. Ha pedig valakinek ilyen grafikai megjelenéshez kellene segítség, bátran, bizalommal keressék őket!


studiodd.hu

És ez még nem minden! Ha körbenéztél a weboldalukon, tetszett és szeretnéd támogatni őket, az Év honlapja 2021 pályázat keretén belül indultak saját honlapjukkal, és természetesen szeretnének minél jobb eredményt elérni, minél több helyre eljutni. Ajánlom, támogatom, én már leadtam a szavazatomat, és ha neked is tetszik amit csinálnak, kérünk, 1-2 kattintással segítsd őket munkájukban! Köszönöm, köszönjük!

 SZAVAZOK!

HAJRÁ STUDIO DD!

Dunaujvaros