Dallam Klub 2400 – Jolly Jackers

Új dal, új videó érkezett a Jolly Jackers műhelyéből. Talán el sem tudjuk képzelni, vagy csak sejtéseink lehetnek arról, mennyire hiányozhat a színpad 1-1 zenekarnak, és itt most nem csak az anyagiakról van szó. Így vannak ezzel a Jolly Jackers tagjai is, akik egy hamisítatlan koncert-, és bulihangulatú videóval próbálják feledni, és feledtetni az elmúlt időszakot, illetve ugyanezzel a dallal búcsúztatják dobosukat, aki helyére hamarosan új tag fog érkezni….

“A világ helyzete a mi terveinket is áthúzta. A teljes tavaszi és nyári turnénk elmaradt francia, német, cseh, holland, erdélyi és magyar dátumokkal, és az ismert okok miatt az őszi állomások (kb. 20 koncert) is bizonytalanok. Szerencsére az új dalunk már a tarsolyban volt, csak a megfelelő alkalomra vártunk. Amikor beütött a krach, szervezőnk és dobosunk, Szepesi Viktor jelezte, hogy családi okok miatt nem fogja tudni ellátni feladatát, de ez sajnos a zenekarból való kilépésre módosult…
…Emiatt a koncertszervezéssel járó problémák másodlagossá váltak, mert barátunkat, szervezőnket és dobosunkat vesztettük el, akivel az eddigi heroikus közös munka nélkül nem mondhatnánk el, hogy a zenekar mérlege: 3 nagylemez; 1 kislemez; 3 single; több, mint 1 millió Spotify stream; 250 koncert 14 országban. Ezzel az utolsó közös dallal búcsúzunk tőle és köszönjük meg eddigi munkáját.
Természetesen nem marad dobos nélkül a Jolly Jackers, augusztus végén debütál méltó utódja, akinek a kilétére hamarosan sor kerül. Reméljük, hogy őt is hasonló kedveltség és szeretet övezi majd! A The Underdog kifejezés a sportban használatos arra, akit szinte kötelező megverni. Úgy döntöttünk, hogy minket nem fognak, megyünk tovább az eddigi rögös úton. Reméljük ezek után is velünk tartotok!”

És hogy hol lesznek láthatók-hallhatók élőben a közeljövőben?

Back to the Stage Tour 2020

Augusztus 29. – Baja, Vízi színpad
Szeptember 4. – Békéscsaba, Tószínpad

forrás: hammerworld.hu

Jolly Jackers

 

 

Dunaujvaros