Dunaújváros Kedvence 2023 – első forduló

Év végéhez közeledve idén is keressük meg együtt Dunaújváros Kedvenceit! Legyen szó kulturális intézményről, kedvenc sarki lángososról, egy remek szórakozóhelyről, sportcsapatról, vagy akár helyi nevezetességről, látnivalóról, vagy baráti társaságról, közösségről. Biztosak vagyunk benne, hogy neked is van ilyen, amit/amiket, vagy akit/akiket szívesen ajánlanál a többiek figyelmébe.

Ugye neked is van KEDVENCED?

Első fordulóban december 10-én este 9 óráig várjuk az ajánlásokat, akár többet is! A beküldött javaslatok közül második körben kategóriákba rendezve már csak az 5 legtöbb ajánlással rendelkezőre lehet majd szavazni.

Hogy ki kerül a szavazás második körébe, már csak rajtatok múlik! Első körben persze előbb a TI javaslataitokra vagyunk kíváncsiak, melyet az alábbi űrlap kitöltésével el tudtok küldeni. Figyelem! Személyes adatokat nem kell megadni, az ajánlás teljesen névtelen!

December utolsó napjára pedig kiderülhet, hogy az olvasók, látogatók szerint kategóriánként ki, vagy mi lesz Dunaújváros Kedvence 2023-ban.

ELSŐ FORDULÓ – AJÁNLÁSOK

(FIGYELEM! AJÁNLÁSOK LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE: DECEMBER 10. 21:00)

Dunaújváros Kedvencei 2022-ben

Dunaújváros Kedvencei 2021-ben

Dunaújváros Kedvence 2020-ban

 Dunaújváros Kedvence 2019-ben

 Dunaújváros Kedvence 2018-ban

A 2023-as szavazás médiapartnerei:

Dunaujvaros