Dunaújváros Kedvencei 2022-ben

Idén minden rekordot megdöntött a beérkező több ezer voks, szinte nem telt el perc, hogy ne érkezett volna be 1-1 támogatás a jelöltekre. Itt illik megjegyezni NAGYON HANGOSAN, hogy a kattintások számától eltekintve mindenkinek egy hatalmas köszönet jár, hiszen mindazok, akiket/amiket a listán láthatunk, hozzájárulnak Dunaújváros hírnevéhez, a programokkal, eseményekkel pedig színesítik szürke mindennapjainkat. Ugyanez vonatkozik mindazokra, akik most valamilyen ok miatt nem kerültek be a második fordulóba. A hála természetesen azoknak is jár, akik akár több alkalommal is kinyilvánították véleményüket, ezzel is alakítva, formálva a végeredményt. Idén a nyertesek között köszönthetünk régi ismerősöket és újoncokat is, lássuk hát a kialakult végeredményt!

DUNAÚJVÁROS KEDVENCEI 2022-BEN

az olvasók döntése alapján:

– KULTÚRA KATEGÓRIÁBAN –

MUNKÁSMŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Remekeltek az MMK szavazói, idén sem hagytak sok esélyt arra, hogy bárki is beelőzze őket, szinte az elejétől vezetve magabiztosan nyerték idén is a megtisztelő címet. Gratulálunk!

MMK Dunaújváros

________________________________

– KÖZÖSSÉGEK KATEGÓRIA –

4MOM

Szinte észrevétlenül kúszott fel az első helyre a tavalyi győztes 4MOM családbarát közösség csapata, így idén is, megérdemelten vehetik majd át az oklevelet. Gratulálunk!

4MOM – Babahordozás és családbarát közösségi tér

________________________________

– SPORT KATEGÓRIA –

R’ANGELS – KCR JÉGKORONG CSAPAT

Újoncok a jégen, újoncok a szavazáson. Jöttek, láttak, nyertek. És ez így jó, a lendület maradjon meg bennetek, hajrá fiúk-lányok! Az R’ANGELS az Angels Jégkorong Sportegyesület fiókcsapata a jelöltek közötti egyetlen amatőr csapatként nyerte ezt a “viadalt”. Gratulálunk!

Kohász címert rája

________________________________

– VENDÉGLÁTÁS KATEGÓRIA –

DUNAGYÖNGYE HALÁSZCSÁRDA

Ha halászlé, kétség sem férhet hozzá, hogy a “mi” halászcsárdánknak nincs párja. Bizonyítja ezt a karácsony hajnalán sorba állók tömege, és… immáron az online szavazók támogatása is. Gratulálunk!

Dunagyöngye Halászcsárda Dunaújváros

________________________________

– NEVEZETESSÉG/LÁTNIVALÓ KATEGÓRIA –

DUNAI VASMŰ

Megszámlálhatatlanul sokszor hallhattuk már: “Ha él a gyár, él a város!”. Sajnos a gondok nem most kezdődtek, és decemberben az események is felpörögtek, mind a mai napig sokan drukkolunk, szorítunk, hogy megnyugtatóan normalizálódjon a helyzet. HAJRÁ VASMŰ!

________________________________

– SZÓRAKOZÁS KATEGÓRIA –

IKON LOUNGE & CAFE

Az éjszaka császárai közötti “összecsapás” idei nyertese az város főterén található Ikon kávézó, ahol nem csak a minőségi szórakozást találhatjuk meg, hanem étel, és borkóstolókon is részt vehetünk. Nem utolsó sorban a nyári melegben nincs is jobb dolog, mint beülni egy kávéra/üdítőre a szökőkút csobogása mellé, ha időnk engedi. A nagy rohanásban időnként álljunk meg egy kicsit, ha még nem tették, próbálják ki. Megéri! A szavazás végeredményéhez gratulálunk!

Ikon Lounge & Cafe

________________________________

Az online szavazás részletes végeredményei

Köszönet, hogy idén is velünk tartottatok a szavazás alatt, folytatás jövő decemberben!

A nyerteseknek járó okleveleket pedig januárban (vagy egyeztetés alapján) eljuttatjuk az illetékeseknek.

Dunaujvaros