Dallam Klub 2400 – Jeanny

Egyszerűen nem tudok elfogulatlanul írni Jeanny új daláról, ami egyben a Rap.hu oldal elindított csajrap verseny elődöntőjének egyik pályamunkája is, hiszen Jeannyi kiharcolta magának a jogot, hogy ott legyen. Nem is untatnám az olvasókat milyen könnyedén ment a közös munka, hogy minden apró nehézség ellenére milyen jó hangulatban telnek ezek az alkalmak, inkább a dalhoz készült véleményekből szemezgetnék, ami hűen tükrözi az én “elfogulatlan” véleményemet is. Lássuk:

“Ez az igazi beef gyerekek. A 4 versenyző közül nálam Jeanny nyert. Ütemen van, sok a marás és még poénosra is fogta. Látszik,hogy élvezi azt amit csinál és szívből csinálja.”

“Ez nem kérdés… Itt te vagy aki tud, aki tényleg egy rap buliba megállná a helyét, van dinamika, egyediség, tartalom.. Ha nem te nyered az lesz az év vicce…”

“Szöveg atom! És szerintem célba érős is”

Szóval ez lett az Estha B(eef).

A versenynek pedig az a lényege, hogy ha tetszik, szavazhatsz is rá. Majd egy hónap múlva, július 17-én pedig az online szavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján kiderül kik jutottak be a döntőbe. Csak remélhetjük, hogy az egyik döntős Jeanny lesz….
Szóval ha Te is szeretnéd támogatni szavazatoddal, nincs más hátra, mint ellátogatni a rap.hu oldalon található szavazós oldalra (link itt bekezdés alatt), megkeresni a Jeanny nevet, és elküldeni. Nincs semmi regisztráció, kötelező reklám, csak három kattintás. Egyszerű. Amire figyelni kell: egy nap csak egy szavazatot fogadnak el azonos IP címről.

>>> SZAVAZÁS – Női Battle Aréna elődöntő <<<


KÖSZI!

HAJRÁ JEANNY!

Még több friss információ:

 Jeanny

Dunaujvaros