Dunaújváros Kedvencei 2023-ban

Véget ért az idei szavazás, rengeteg voks érkezett kedvenceinkre, és ne felejtsük, természetesen helyezéstől függetlenül is minden résztvevőnek, jelöltnek jár a gratuláció, hiszen szeretett városunk intézményei, sportcsapatai, szórakozóhelyei, és civil csoportjai adják nap mint nap azokat az értékeket, amitől élhetőbb, szebb a szűkebb környezetünk. Lehet panaszkodni, hogy kevés, lehetne több, másabb, de ne felejtsük el, a programok szervezői – helyszíntől függetlenül – minden szeretetüket, tudásukat beleadják, hogy a városi rendezvénynaptár tele legyen változatos eseményekkel, és jól is érezzük magunkat, egyszerűen csak élni kell az adott lehetőségekkel. Legyen így, legyen mozgalmasabb, színesebb, programokban gazdagabb új évünk!

Most pedig lássuk az ünnepélyesen is kihirdetett végeredményt:

DUNAÚJVÁROS KEDVENCEI 2023-BAN

az olvasók döntése alapján:

– KULTÚRA KATEGÓRIÁBAN –

MUNKÁSMŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Az MMK szavazó idén is behúzták a kötelezőt, szinte esélyt sem adtak másoknak, igazán összetartó közösségek színhelye és színtere az idei győztesünk. Gratulálunk!

MMK Dunaújváros

________________________________

– KÖZÖSSÉGEK KATEGÓRIA –

MÁLTAI JÁTSZÓHÁZ/JÁTSZÓTÉR

Újonc az idei szavazásban a Máltai játszótér, de bombabiztosan hozták a győzelmet. Akinek van a családjában gyermek, biztosan ismeri a helyet, egy igazi paradicsom, szinte az utolsó ilyen beltéri intézmény a városban, remek programokkal, foglalkozásokkal. Vigyázzunk rá, és rájuk! Gratulálunk!

Máltai Játszótér /Játszóház Dunaújváros

________________________________

– SPORT KATEGÓRIA –

R’ANGELS – KCR JÉGKORONG CSAPAT

Tavalyi sportkategória győztesének idei duplázásának sikerénél már csak a csapat játék iránti szeretete nagyobb. Összetartó közösség, és amatőr sport kategóriában is remekül teljesítenek. Gratulálunk!

Kohász címert rája

________________________________

– SZÓRAKOZÁS KATEGÓRIA –

KAPTÁR MUSIC PUB

Végre! Az élőzene helyi fellegvára, a Kaptár hódította el – teljesen megérdemelten – az előkelő első helyet. “Egész évben fesztivál” – hirdeti magáról a szórakozóhely és ez így is van. Lent a pincében, vagy jó időben a teraszon, egy sör, vagy üdítő mellett jobbnál jobb zenekarok adják egymásnak a backstage ajtajának kulcsát, hogy hétről hétre jól érezzük magunkat. Nincs mese, ha még nem jártál ott, ki ne hagyd! Gratulálunk!

Kaptár Music Pub

________________________________

Az online szavazás részletes végeredményei

Köszönet, hogy idén is velünk tartottatok a szavazás alatt, folytatás jövő decemberben!

A nyerteseknek járó okleveleket pedig januárban (vagy egyeztetés alapján) eljuttatjuk az illetékeseknek.

Dunaújváros Kedvence 2023 – itt a végeredmény!

A 2023-as szavazás médiapartnerei:

Dunaujvaros