Köszönet 2023!

Rengeteg mindent el lehetne mondani arról, mi mindent hozott nekünk a hátunk mögött hagyott év. Számtalan várostörténeti bejegyzés mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a szabadtéri jelenlét, legyen szó akár interaktív játékról, vagy helytörténeti kitelepülésről. Idén mindenből kaphattunk egy kis ízelítőt, ezekről jövőre sem mondunk le, és az év utolsó napjára is várjuk a lelkes érdeklődőket egy kis MUKI-túrára, ahogy tavaly is, most is méltóképp búcsúztatjuk az óévet. Ha még nem lenne programod….. GYERE TARTS VELÜNK!

Óévbúcsúztató Muki-túra

Már-már hagyomány az is, hogy év végén egy kis naptárral készülünk rá a jövő évre, hogy a lendület ne fogyjon, tartson ki a következő 365 napra is, hiszen eseménydúsnak ígérkezik 2024 is…
A képek az elmúlt évben született cikkeinek képi anyagából kerültek kiválasztásra, bizony… nem volt egyszerű válogatni.

2024-es naptár – naptar2024.pdf

Köszönet ha olvassátok a cikkeket, ha elmondjátok véleményeteket, vagy észreveszitek a hibákat, amik bizony előfordulhatnak, bár igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel eljárni minden esetben. Továbbra is maradjatok velünk, legyetek aktív részesei a múlt feltárásának. Várunk mindenkit ugyanolyan szeretettel, mint eddig. Ez sem fog változni. Minden más maradjon még a homályos jövő titka, legyenek izgalmas meglepetések, figyeljétek, keressétek az eseményeket, megjelenéseket!

Minden kedves olvasónak eredményekben gazdag
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Dunaujvaros