Dallam Klub 2400 – Góbé

Gyökeresen megváltozott pár éve a Góbé zenekar élete, amikor a tagcseréknek köszönhetően 2 dunaújvárosi zenész is bekerült a csapatba. Várai Áron szinte a mélyvízben találta magát a frontember szerepében, míg Hegyi Zoltán a nagybőgő/basszusgitár poszton erősíti a bandát. A folkzenét popzenével ötvöző – szinte megunhatatlan – zenei világból a városlakók is kaphattak ízelítőt, tavaly szeptemberben a Könyvtér redezvényén mozgatták meg a városlakókat…

2022. Számtalan koncert – külföldön és itthon egyaránt -, majd egy nagyszabású jubileumi koncert, ahol a 15 éves zenekar elmúlt másfél évtizedes dalaiból adtak elő két nagy csokorravalót a közönségnek. Egy kis Góbés roadmoviet- követően Várai Áron beszélt a koncert részleteiről:

Idén decemberre pedig már meg is érkezett az új koncert-nagylemez, amit a MÜPÁban rögzítettek, abból is egy nagyobb merítés, milyen is az az igazi GÓBÉ hangulat.


Akár bakeliten is… 
fotó: Góbé facebook oldala

GÓBÉ 15 LIVE

8 dal a jubileumi koncertről

Nehéz is lenne egy dalt kiemelni, az új hangszerelés, a fúvósok, a vendégmuzsikusok egyszerűen mindegyiket izgalmassá teszik, szó szerint újra és újra meg kell hallgatni. “Bevallom őszintén, megvettek. Kilóra… Oda, meg vissza.”írtam 3 évvel ezelőtt, és egy újabb vallomás: ez semmit sem változott, újra és újra megvesznek… dalonként…

Akinek persze ez sem lenne még elég, a zenekar 2022-es Fishing On Orfűs koncertje is megtalálható a videómegosztó oldalon.

Még több friss információ, érdekesség, koncert időpont és helyszín:

Góbé

December 23-án délután 3 órára Ünnepváró zenés foglalkozásra várják a kicsiket és a nagyobbakat a József Attila könyvtárba, ahol Várai Áron – a Góbé énekese –  tart zenés bemutatót. Sok szeretettel ajánljuk!

Ünnepváró zenés családi foglalkozás a Gyermekkönyvtárban

2015. 11. 14. Márton-napi dalos délután – Várai Áron előadása

Dunaujvaros