Wake Up 1230 Koncert a moziban!

Koncert a moziban – Wake Up 1230 – Dunaújváros

Október 27., csütörtök, este 8 óra

Rendhagyó koncertre invitál a Wake Up 1230 zenekar, az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). A zenészek a Wake Up 1230 mellett meghatározó tagjai a 30Y, a Supernem, a Frenk és Rühös Foxi zenekaroknak. Az élőzenés koncertekre a fiúk különleges vizuális élménnyel is készülnek, amit a Kultik mozik nagyszerű környezete, elsőosztályú hangtechnikája és kimagasló minőségű mozi-vetítéstechnikája egészít ki. Közönségtalálkozó, a tavaly októberben megjelent Wild Colors című bakelit nagylemez dedikálása és további programok teszik teljessé a mozis élőzenei koncertélményt.

Frenk, a Wake Up 1230 multiinstrumentalista zeneszerzője, gitárosa így nyilatkozott a produkcióról:

“Ha együtt játszunk, előjönnek a dunaújvárosi emlékeim, amikor minden megfelelési kényszer nélkül gördültünk a rockkal egy garázsban a Vasmű bejárata mellett. Hasonló a vibrálásunk, mint amiben akkor volt részem, csak akkor 18 voltam. Mindez azt jelzi, hogy valahogy nem sikeredik megöregednünk.”

Szalai Dani, az ország egyik legmenőbb VJ-je, nagyszabású zenei produkciók képi megálmodója segít a zenekarnak, aki különleges VJ szettel készül az eseményre. Annyit megtudtunk tőle, hogy a kísérleti filmek világából, mintegy 100 évet felkaroló időszak adja a gerincét a koncert közben bemutatott vizuális élménynek.

A mozis koncertekről Kálló Péter, és a Rockstar Photographers díjnyertes csapata egy egészestés dokumentumfilmet is forgat, az ötlettől a megvalósulásig, sok-sok backstage felvétellel, interjúval.

Szabó Krisztián, a Kultik Mozihálózat Kft. ügyvezetője így nyilatkozott:

“Teljesen új vizekre evezünk azzal, hogy a Wake Up 1230 zenekar a mozijainkban fog fellépni. Nagy öröm a srácokkal dolgozni, már az előzetes megbeszéléseink is olyanok, mint egy-egy energizáló rock and roll buli.”

A koncertek előtt, a zenekar kifejezett kérésére, számukra lényegi témákat fognak rövidfilmekkel bemutatni a társadalmi felelősségvállalás szellemében.

A dunaújvárosi, soproni és pécsi diákoknak, valamint a Dunai Vasmű dolgozóinak a zenekar 990 Ft-os, kedvezményes jegyekkel kínál lehetőséget a mozis koncerten való részvételre.

További helyszínek és időpontok:

  • Pécs Kultik Uránia Mozi – november 24.
  • Sopron Kultik Elit Mozi – december 3.
  • Budapest Kultik Csepel Mozi – 2023. január 27.

Jegyvásárlás:
https://kultik.hu/ui/event/7515958f81a0dd6d44e83c7a177c610c

Wake Up 1230 Wild Colors nagylemez és videóklipek

További friss információk, hírek a zenekarról

Wake Up 1230 zenekar

Az esemény támogatói: Kultik, Gas Jeans, Rockstar Photographers

Plakátfotó: Kálló Péter
További fotók: Wake Up 1230 közösségi oldala

2021.10.25. Wild Colors lemezről

2021.05.03. Russian Tzar

2021.01.19. A zenekar megalakulásáról, és a Baby star

EZT NEM LEHET KIHAGYNI, UGYE JÖSSZ TE IS?!

Dunaujvaros