Dallam Klub 2400 – Jolly Jackers

Bombaként robbant év elején a hír, miszerint a Jolly Jackers frontembere, Faragó István Sztivi otthagyja zenekarát.

Az okokról, további tervekről Balla Tibor faggatta:

– Most lettem harmincéves, az életem egyötödét ezzel a zenekarral töltöttem. Ez a hat év olyan, mint egy párkapcsolat vagy egy család. Amikor valami ennyire szerves része az embernek, nem egyszerű a döntést meghozni, hogy el kell köszönnie. Viszont valószínűleg meg is van az oka.
Mi ez az ok?
– Voltak bizonyos elvek, amik alapján a zenekart megalapítottam. A szakmaiság mindenekelőtt, de ezt csak barátságban csinálhatjuk, úgy, hogy az emberi oldal maximálisan megmaradjon. Az utolsó koncerten, Dunaújvárosban, amikor színpadra álltam a zenekarral, a közönségnek is elmondtam. Az élet folyamatosan változik, az emberek is. De van, hogy azt kell mondani, hogy ez már nem feltétlenül az én utam, az én közegem, ha az alapításkori elvek már nem teljesülnek egészében. A döntést meghozni nem volt annyira nehéz, mint odáig eljutni.

Teljes cikk: duol.hu

A zenekar, és a show ugyan megy tovább, talán kicsit kevesebb dunaújvárosival, de mégsem felejtjük, honnan indult ez a remek kis csapat. Új tagokkal, új lendülettel folytatják a már megkezdett utat, nyáron pedig 8 országban fognak turnézni.

Ez pedig az egészen friss, ma megjelent videoklipjük, a Born again!

forrás: rockstar.hu

Dunaujvaros