Dallam Klub 2400 – 4TRESS

4TRESS 2023-as új dala még márciusban került fel a világhálóra, melynek címe: Sose lesz már. Izgalmas, eseménydús lesz ez az év is, de erről személyesen így vallott közösségi oldalán:

“Ahogy mondtam, 2023 más szint lesz mint az eddigi, magánélet és karrier tekintetében is. Sok változást hozott a tavalyi év, sorra bombáztak az impulzusok amikre már régóta készített az élet és mint azt a Cápában meg is örökítettem, kértem, hogy ne kíméljen 💪🏽 A halálom a stagnálás, így nincs okom panaszra, ugyanis folyamatosan újabb és újabb megugrandó akadályokat dob elém a játék, hogy még véletlenül se ragadjak le, szóval hálás vagyok a nehézségekért, hiszen végül mindig minden a helyére kerül.”

Ennek egy állomása a most következő új dala, melyet reméljük még sok hasonló követ! Sok szeretettel ajánljuk!

És ez még nem minden! 4TRESS idei tervei között szerepel, hogy a youtube csatornájának feliratkozónak számát megnöveli, a cél, hogy elérje a 60 ezres “bűvös” számot, ami elsőre talán nehéznek is tűnhet, de ilyen zenékkel, és ilyen videókkal azt hiszem megérdemli, hogy vele tartsunk a videómegosztó oldalon is. Tartsatok ti is vele, iratkozzatok fel, én már ott vagyok!

4TRESS

További friss hírek, információk:

 4TRESS

Dunaujvaros