Dallam Klub 2400 – Junkies

A zenekar életében most elég nagy változások vannak, ennek ellenére július elejére elkészült az új, egészen rendhagyóra sikeredett Junkies videoklip, melynek címe: Mindenkit utálok.

Szekeres András énekes az új dalról és a videoklipről:

“A klip alapötlete Barbarótól származik, a dal viszont egy teljes mértékben közös szerzemény, talán még nem is volt ilyen Junkies nóta, ahol mindenki, még a szövegből is kivette a részét. A kezdő gondolat tőlem származik, az Andrássy szervízútján bicikliztem, amikor elgondolkoztam azon, hogy biciklisként az autósokat utálod, autósként a bicikliseket, gyalogosként pedig mindenkit, fel is hívtam rögtön ezzel Barbarót, mire hazaértem már szinte meg is volt a teljes dal alapja, amit aztán közösen összeraktunk.

Mi ezúttal nem szerettünk volna szerepelni a klipben, inkább megkérdeztem egy nagyon jó barátomat, Balázs Andit, hogy elvállalná-e. Ő egy nagyon pozitív figura, akivel hatalmas nagy öröm volt együtt dolgozni, ráadásul nagyszerű színész. Maga a klipforgatás is rövidebb idő volt, mint amire számítottunk, Andi zseniálisan megoldott minden elképzelést, így elég volt minden jelenetet 1-2 alkalommal felvenni. Vele elég régóta jó barátok vagyunk, még bőven azelőtt ismertem meg, hogy ‘Kasszás Erzsi’ lett volna belőle, Dányi Krisztián színművész – aki amúgy szomszédom és barátom – partnereként láttam első alkalommal egy színdarabban.”

További információk, forrás: hammerworld.hu

Junkies

Dunaujvaros