Dallam Klub 2400 – Misfit River

Szépen lassan végre összeállt a már nagyon várt Misfit River album, a Drill the Vein, erről érkezett – szinte szó szerint a karácsonyfa alá – a legújabb szöveges videós anyag, a Buried. Az olvasók az elmúlt hónapokban végigkövethették a dunaújvárosi zenekar új albumának kialakulását, ezzel lett teljes az 5 számos EP.

“A Buried című dal egy újabb mérföldkő a zenekar életében. Ez az utolsó szám a Drill The Vein EP-ről, egyben egy korszakot is lezárunk ezzel a tétellel. Végre megkapta a dal azt a koronát Matyitól (József Mátyás énekes), amit már rég megérdemelt, és előre láthatóan ez volt az utolsó csokornyi dal, amit egyben kiadunk, legalábbis a közeljövőben biztosan.”

“Innentől minden dalt egyenként fogunk megjelentetni, és lehetőség szerint igyekszünk minden dalnak valami konkrét vizualitást is adni. A jövőt tekintve is van jó pár dalunk és tervünk, amit meg szeretnénk csinálni, és az új évben újult erővel belevetni magunkat a munkába. A mostani dallal pedig a zenekarunk szeretne mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Békés Boldog Új évet kívánni!”

info, forrás: Így lett teljes az új EP – hammerworld.hu

Köszönjük, nektek is, és csak egy apró megjegyzés: NAGGYON JÓ LETT AZ ANYAG!

A Drill the vein lemezről megjelent dalok:

Fragmented
Serpent Draped Arms
Craving For Sorrow
Drill The Vein

DRIL THE VEIN – TELJES ALBUM (5 tracks)

Még több friss információ:

  Misfit River

Dunaujvaros