Dallam Klub 2400 – Siklósi Balázs

Siklósi Balázs legutóbb A Dal című műsor versenyzője, illetve résztvevőjeként indított dalával szerepelt zenei sorozatunkban, most viszont egy egészen más oldalát ismerhetjük meg. Talán emlékszünk még a Queen flashmobra, netán fel tudjuk eleveníteni a remek helyszíneket, legyen szó egy zátonyra futott uszályról, egy már használaton kívüli bauxitbányáról, vagy egy színházteremről, ahol az is kiderült, hogy Balázs fél a magasságoktól. Márpedig ha ez van a forgatókönyvben megírva…. A sor persze tetőszőlegesen folytatható, mi több folytatódik is…

Balázs új dala egy fontos dologra próbálja meg felhívni a nézők, hallgatók figyelmét, erről így nyilatkozott:

“A Mire vársz még? c. dal klipjében Az Adománytaxi nevű civil szervezet munkáját mutatjuk be, mely nagyon kedves nekem. Ritkán látni ma ilyen önzetlen embereket, akik az életüket az elesettek segítségére tették fel. Hadd osszam meg missziójukat:
„Célunk egy szolidárisabb és fenntarthatóbb társadalom, melyet egyedi adományozási módszerünkön keresztül segítünk elő, hatékonyan hozzájárulva a társadalmi felelősségvállalás népszerűsítéséhez.
Az Adománytaxi munkájában az adományozás nem csupán a cél, de az eszköz is további céljainak elérésére. Egy önfenntartó rendszert építünk, ahol a személyességnek és az átláthatóságnak kiemelt szerepe van mind az adományozók, mind a támogatottak szempontjából.

ADOMÁNYTAXI
https://www.facebook.com/adomanytaxi​
https://adomanytaxi.hu/​

Még több friss hír, érdekesség:

 Siklósi Balázs

Dunaujvaros