Dallam Klub 2400 – Erdős Viola

Extrém külső, modellkedés, ének, és ha nem emlékeznénk, X-Faktor szereplés. Nos ha valaki még nem jött volna rá, Erdős Violáról van szó, akinek tegnap este került ki új videoklipje az internetre. Címe: Fény, amit a facebook oldalán szavazhattak meg a követői.

Idén februárban Balla Tibor faggatta a fiatal rapper-énekes Violát terveiről, karrierjéről.

– Tudatosan építkezel?
– Valamilyen szinten igen, de sokszor vagyok spontán úgy, hogy a megérzéseimre hallgatok, és hirtelen kitalálok valamit vagy belevágok valamibe. Elég lassan valósulnak meg az álmaim, de igazából örülök annak, ahol tartok. Viszont még nagyon-nagyon hosszú út van előttem zeneileg is és a modellszakmában is. Most épp egy köztes állapotban van a frizurám, nem szívesen állok a kamera elé, ugyanis növesztem vissza a hajam, hogy újra raszta lehessek.
Azt megvárom, és akkor indulok neki újra komolyabban a fotómodellkedésnek. A zenék most folyamatosan készülnek, ahogy jönnek a zenei alapok, jön az ihlet, írom rá a szöveget, és rögtön stúdió. Már látható a Youtube-csatornámon a legújabb közreműködésem a Para Dox Hologram című felvételén. Ez még egészen friss.
– Akkor nem a mainstream médiában nyomulsz, hanem az internetes felületeken?
– Mindenhol szeretnék nyomulni. Viszont ahhoz, hogy sok fellépésem legyen, mindenképpen kell egy olyan slágerdal, ami berobban, és akár azért az egy dalért képesek eljönni egy koncertre. Most is vannak fellépéseim, de egy kis klub még nem vállalja be a gázsimat, csak a bevétel arányában jut nekem belőle. Hogy ezt átlépjem, ahhoz kell az interneten ismertté válni először. Decemberben Budapesten, Szalkszentmártonban, Dunaújvárosban is felléptem. Egyelőre csak inkább a környéken ismernek, de már beindult Budapest is.

teljes interjú a duol.hu oldalán ITT

fotó, info: Erdős.Viola Hivatalos oldala

Dunaujvaros