I AM THE RAP – FELHÍVÁS

Minden cserélhető, minden újrakezdhető és minden eldobható, talán csak az emlékeinket nem tudjuk/tudják újra generálni. Ez szab meg minket, ez a tapasztalatunk. Nekünk az IAM Society-nek (röviden IAM a továbbiakban) rengeteg emlékünk van a pillanat varázsáról, a zene megfoghatatlan szövetéről amit millisecundumokból szőnek. Ennek a lassan elfeledett varázsnak, a pillanat teremtésének csodáját szeretnénk szélesebb körben megismertetni szülővárosunk és (vár)megyénk lakosaival, öreggel és fiatallal.

Az IAM alapvetően egy háromtagú dunaújvárosi formáció (dob, basszusgitár, gitár) amit kiegészítenek olykor barátok a Quimbyből, a Pop Mock Up-ból, stb., stb. Most arra vállalkozunk, hogy a környék összes rapperét/freestyleozni vágyó emberét összegyűjtsük, és közösen a szabadság, a zene, a pillanat, az egymásra figyelés és ami a legfontosabb az improvizáció jegyében súlyos alapokat tegyünk a rapperek alá.

PONTOSAN MIRE IS GONDOLTUNK?

Az esemény 2 részből áll:

  1. kör:
    Az IAM jammel egy 45-60 percet, de előtte a résztvevők és a zenekar megszabja azt az 5-10 szót amiknek a freestyleban mindenképp szerepelnie kell, majd a Rapperek amíg játszik a zenekar felkészülhetnek.
  2. kör:
    Sorsolás alapján kezdenek a rapperek, stílust nem, de a tempót megadhatják a zenekarnak. A közönség pedig dönt, élvezkedik, és örül. Ha elég sokan jelentkeznek, akkor rendes Battle-öket tudunk rendezni, minek a végén megszületik a Freestyle helyi KIRÁLYA 🙂

Jelentkezzetek sokan, osszátok meg, hogy minél több helyre eljusson.
Az ország egész területéről várjuk rapperek/freestyleosok jelentkezését!

Jelentkezési határidő:

2024. április 30.

az alábbi emailcímen:

iamsociety2000@gmail.com

Zenekar videós csatornája…

I AM – society –

… és közösségi csoportja mindenféle friss érdekességgel, aktualitással:

I AM (society)

Dunaujvaros
Previous
Berci