Partitúra

Ha egy műsor készül Dunaújvárosról, óhatatlanul felmerül a nézőben az első gondolat, ez vajon miért marad ki, arról miért nem beszéltek, oda nem mentek… stb. Talán ezért is jó, hogy a készítők újra és újra felfedezik városunkat, és különböző szempontok alapján mutatják be városunk gazdag sokszínűségét.
2020 őszén sem volt ez másképpen, a fenti képen látható igen nagyszámú stáb pár nap alatt megpróbálta felvenni azokat az általuk említésre méltó témákat, amik alapján összeállt a Partitúra Miklósa Erika operaénekes és Batta András zenetudós által vezetett dunaújvárosi adása.

ÍGY KÉSZÜLT A PARTITÚRA

Novák Péter, a műsor rendezője igazi vezére volt a kis csapatnak, nem sok időt hagyott a helyszínek között fölösleges “csacsogásokra”, így volt biztosított, hogy a a műsor időben, és a tervezett tartalmakkal készülhetett el. Köszönet érte, illetve természetesen a stáb többi tagjának is, akik nélkül azt hiszem ez a műsor sem lenne. Köszönet az együtt töltött percekért, pillanatokért, és természetesen Dunaújváros továbbra is várja az érdeklődőket, látogatókat. Biztos vagyok benne, hogy településünk fiatal kora ellenére tartogat még megannyi meglepetést, felfedeznivalót!

PARTITÚRA – DUNAÚJVÁROS

 

Dunaujvaros