Dallam Klub 2400 – Beretka Ádám

Indulhatna jobban a hetünk, a napunk? Beretka Ádám a Dunaújvárosiak dala 2020-as győztese  új szerzeményével törte meg a hosszan tartó csöndet, de a végeredményt tekintve okunk nem lehet a panaszra, szerintem ki is kapcsolhatjuk a rádiókészülékeket, zenecsatornákat, azt hiszem Beretka Ádám új dalát – melyről azt hiszem nem túlzás állítani, hogy minden zenei médiumban megállná a helyét – így ajánlja a hallgatóknak/nézőknek:

“Hosszú de tevékeny időszak után jelentkeztem egy új dallal ami az Elvesztem címet kapta. Nagyon sok mély érzelmet írtam a szövegbe, hívó szavakkal és erős, de még is lágy melódiákkal tűzdelve. A dalt gitárra írtam. Ez az egyszerűség a végleges változatban is megmaradt, mint hangzás és hangszerek terén is.
Remélem gondolataim, érzelmi világom, muzikális elképzelésem, zenei stílusom tetszeni fog az embereknek”

Személyes véleményemet tudom csak ide leírni, engem kilóra megvettél, sokadszorra is tetszik, családnak is büszkén mutogattam, és már telt házas stadionkoncerteket vizionálok, valahol a nagyvilágban… Ha várni is kell még erre, de szerintem nagyon jó úton haladsz, csak így tovább, várjuk a soron következő dalokat, albumokat, és természetesen a koncerteket….

További friss hírek, információk:

Beretka Ádám

Dunaujvaros