Dallam Klub 2400 – Masta Jevszki

Masta Jevszki a dunaújvárosi hiphop, rap előadó, aki többek között a Mocskos Márka formáció oszlopos tagja, szólóban, egyedül is megmutatja magát, és ez már nem első alkalom. Napokban debütált új dala, a Füstöm száll. Talán sokan nem ismerik, mutatkozzon hát be maga az ízig-vérig dunaújvárosi előadóművész:

Dunaújvárosban születtem, valamint itt is alkotok és tevékenykedek. 2012 óta csapattársaimmal kiegészülve (Lábadi Ádám /4tress/, Szabó András /N-Dee/) aktív résztvevője vagyok a dunaújvárosi, és az országos rap életnek egyaránt. Sikereinket 2 Mocskos Márka album, és számos közreműködés jelzi, valamint 2 lemezbemutató turné, amiket mindig a nyári fesztiválszezon egészít ki.
2019-ben kezdtem el szólóban a szárnyaimat bontani, a Füstöm Száll pedig a 3. dalom, amivel úgy érzem meg is találtam a saját hangom, és vonalam a stíluson belül, immár szólóban is. Innentől kezdve aktívan lehet számítani a szóló dalok érkezésére klippek formájában, jövő évben pedig, akár már érkezhet az első, és egyben bemutatkozó kislemez is.

A füst elszáll, a zene marad, szóljon hát a legújabb dala, a Füstöm száll. Egy dal az elengedésről, elfogadásról, és megújulásról.

Csak így tovább, remek anyag lett, sok sikert!

Naprakész, friss információkért, tartalmakért keressétek az alábbi közösségi oldalakon:

Masta Jevszki

Masta Jevszki

Masta Jevszki

Dunaujvaros