Dallam Klub 2400 – Lycanthropia

Súlyos képi világgal jelent meg a dunaújvárosi death metal zenekar, a Lycanthropia új videóklipje, ami a tavasszal megjelent Blood Contract című albumukhoz készült.

“Nagy örömmel jelentjük, hogy elkészült a zenekar első szöveges videója! A választás a Dead Dawn című dalunkra esett, de nem ez az egyetlen nóta a Blood Contractról, amelyik ilyen videót kap, szóval lesz folytatás! A videót Bánfalvi László készítette, ezúton is köszönjük neki a remek munkát! Nagyon jól vissza adja a dal súlyos mondani valóját, szóval nekünk bejön!”

forrás: hammerworld.hu

LYCANTHROPIA – DEATH METAL VÉRSZERZŐDÉS

A Blood Contract című nagylemezünk dalainak egy része már a zenekar alapítása körüli időszakban megvolt, de még elég kezdetleges formában. Akkoriban hangszeres tudásunk jócskán hagyott kívánnivalót maga után, és bár fejben hallottuk a dalokat, eljátszani még nem tudtuk őket. Viszont a felismerés megtörtént, és szép lassan, tapasztaltabb zenészbarátaink segítségével, és sok-sok gyakorlás árán egyre közelebb jutottunk az ideáinkhoz. Ennek eredménye lett a 2013-ban megjelent Third World Apocalypse demó, amelyen két lemezes dal is szerepelt, igaz, még lassabb tempóban és némileg egyszerűbb szerkezettel. Időközben a tagok cserélődtek, és bár nem koncerteztünk túl gyakran, legtöbbször akkor is helyben, Dunaújvárosban, a motiváció nem hagyott alább: folyamatosan születtek az új dalok, és egyre jobban ki tudtuk használni a hangszereink adta lehetőségeket. 2017-re aztán újra ketten maradtunk a zenekarban, ezért úgy döntöttük, ha már a sors ezt hozta, akkor duóban vesszük fel az első nagylemezt. Egyébként is mi írtuk a nótákat, a mi világunkat tükrözi a zene, és abban is reménykedtünk, hogy egy nagylemez birtokában már könnyebb lesz megtalálnunk a megfelelő embereket, hogy aktív, folyamatosan koncertező zenekarrá válhassunk. Nagy lépést tettünk meg ezzel, és kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Lycanthropia – Blood Contract dalról dalra – langologitarok.blog.hu

Official Lycanthropia

Dunaujvaros
Previous
Kölyök 60