2023. 05. 27. – 2. Sugárúti Fesztivál

Már csak pár nap, és a Vasmű út újra a miénk, városlakóké lesz! Szigorúan autómentes kultúrális programkavalkád kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Még az utololsó napokban is kattoknak a kerekek, zúgnak a nyomtatók, izzanak a vonalak, készülünk, szervezhedünk, hogy a nagy napon minden a legnagyobb rendben legyen.

Az igen széleskörű összefogás, és közös munka eredménye lesz a szombati nap, ahol a résztvevők megmutathatják magukat, bemutatkoznak a nagyközönségnek. A tavalyi eseményhez hasonlóan a délelőtti hivatalos megnyitót követően (de már akár azzal egy időben is) számtalan esemény színhelye lesz az amúgy forgalmas főutunk.

Programok

2. Sugárúti Fesztivál

Az eseményen a helytörténeti blog pavilonja is várja az érdeklődőket, képeslap kiállítással, várostörténeti kiadványokkal, kvízjátékokkal. A 2. Sugárúti Fesztiválra pedig elkészült az interaktív Vasmű út KVÍZ is, melynek helyes megfejtői között kisorsolásra kerül Schlitterné Nyuli Anna Régi dunapentelei történetek című teljes, 6 kötetes könyvsorozata. Szóval érdemes lesz betérni …

További részletek a VASMŰ ÚT KVÍZRŐL

Dunaújváros Mesél a Vamű úton

Találkozzunk szombaton a
2. Sugárúti Fesztiválon!

Dunaujvaros