10 év – KÖSZÖNÖM

Kereken 10 éve, 2013 május elsején indult el a várostörténeti blog egy MUKI-ról, és egy VIDÁM PARK-ról szóló bejegyzéssel. 10 év nagy idő, számtalan változás, költözés, megannyi új forrásanyag felhasználásával mára már szinte napi rendszerességgel érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb történetek, cikkek már nem csak ezekről, hanem szemezgetve az egykori Dunapentele, a mai Dunaújváros elmúlt évtizedeiből.
Időutazás, a múlt szelete, amit lehet szeretni, vagy nem, de ebben a környezetben dolgoztak, éltek emberek, szüleink, nagyszüleink is akár és Miskolczi Miklós után szabadon: “város lett csakazértis…”. 

Dunaújváros Mesél oldalról bővebben

10 évvel később, újra kicsit benépesülve a Vasmű út, Muki környezete, majd délelőtt 10 óra után nagyjából 60 ember elindult, nosztalgiázva, felfedezni a Vidám Park egykori nevezetességeit, látnivalóit.
A történet így is kerek lehetne, de természetesen nincs vége, gömbölyödik tovább újabbnál újabb élményekkel, tartalmakkal és hatalmas köszönet mindazoknak, akik ott voltak, ott lesznek ezeken a rendezvényeken! A jó időnek, a város támogatásának, és a megszállottságunknak köszönhetően már akár most vasárnap is találkozhatunk a Vidiben, de erről egy későbbi bejyegzésben olvashattok bővebben, kövessétek a híreket!
Természetesen nem felejthetjük el azokat sem, akik az elmúlt években követték, követik az oldal bejegyzéseit, köszönet nektek is, hiszen nektek is készülnek ezek a tartalmak. Végül, de természetesen nem utolsó sorban itt szeretném megköszönni Hodik Mónikának és mindazoknak a segítségét, akiknek köszönhetően az oldal gyarapodhat, színesedhet, bővülhet.

KÖSZÖNÖM!

Dunaujvaros