Dallam Klub 2400 – Beretka Ádám

Egészen friss, új dal érkezett délelőtt, Beretka Ádám műhelyéből, egy zseniális melankólikus nóta, melynek címe Fekete Rózsa. Merem a zseniális jelzőt használni, hiszen mindamellett, hogy kellőképpen elfogult vagyok, nagyon tetszik a szerkezete, ahogy a végére kinyílik, felépül, de a dalszöveg, és a hangulata is olyan igazán Beretka Ádámos. A megjelenéssel kapcsolatban saját gondolatait is megfogalmazta a videó felvezetésében közösségi oldalán:

“Próbálok mindig trükkösen fogalmazni a dalokban. Nem érdekel a mainstream! Nincs kedvem üvöltve, tudatlanul olyan szövegeket kántálni, aminek nincs mögöttes tartalma. A zene számomra terápia! Ezzel tudom magamat kifejezni. Az, hogy ezt hallgatják számomra reményt ad. Mert tudom, hogy hosszú és küzdelmes út van még előttem. De egyszer közösen énekeljük a szövegeket! Egy hatalmas színpadon! Nagyon sok üzenetet kapok ismeretlen emberektől, hogy miben segített egy dallam vagy egy szöveg részletem! Nektek adom aki vagyok!❤️
Hallgassátok sok szeretettel az új dalt!”

Februárban a Hófehér tavasz dalának apropójából faggattam, ahol többek között az is szóba került, vajon mikor láthatjuk őt hazai, dunaújvárosi színpadon. Nos nem kell már sokat várni, április 8-án este 9 órától a Kaptár Music Pub-ban a Zaphir rockzenekar vendégeként lép fel, érdemes lesz még időben érkezni, hogy legyen hely. Jegyek csak helyszínen!

Zaphir & Beretka Ádám koncert

További friss hírek, érdekességek:

 Beretka Ádám

Dunaujvaros