Dallam Klub 2400 – Jakab Péter

Nem mindennapi képi és hangi élmény Jakab Péter év elején megjelent második szólóalbumához készített új videó, mely igazából több szálon is megfogja, megragadja az embert.  Gondolatébresztő történet, kicsit talán kíváncsiak is lennénk további részletekre, de talán pont ez volt a nem is titkolt cél. Ezért is ajánljuk sok szeretettel! Este pedig lemezbemutató koncert a Magyar Zene Házában! (Persze már csak azoknak, akik kaptak rá jegyet, ugyanis teltházas lesz a koncert).

A Squonk egy nagy, lomha természetfeletti lény, amely Pennsylvania bürökerdőiben él, és semmi mást nem csinál, csak hangosan zokog. Ez a mitikus szerzet a névadója Jakab Péter 2023 januárjában megjelent, Ez még nem az című második szólólemeze friss klipes dalának.
“A szám egy hosszú kapcsolat végéről, az azt követő eltávolodásról, pontosabban az azutáni közeledés utáni vágyódásról szól. Van benne egy nagy adag nihil és lemondás, valószínűleg ez fogta meg Áront is” – mesélte a Phenomnak Jakab Péter.

És milyen kár, hogy senki sem hallja – Jakab Péter klippremier!

Évekig hallgatta, hogy nem tud énekelni, és ő húzza vissza a Jazzékielt, de idővel legyűrte az önbizalomparákat, és inkább előnnyé kovácsolta a hiányosságait. Jakab Péter a nem tervezett szólólemezei közül már a másodikat mutatja be március 25-én a Magyar Zene Házában, ennek kapcsán beszélgettünk vele arról, hogy mit utál a hangjában, miért nem jó részegen koncertezni, mit vitt minden évben Latinovits sírjára, és miért a rocksztárság csimborasszója, ha élete végéig 200 embernek koncertezhet.

“Büszkén vállalom a tücsökséget” – Jakab Péter-interjú

További friss hírek, érdekességek:

 Jakab Péter

Jakab Péter: Ez még nem az – lemezbemutató koncert

Dunaujvaros