Legyen Tiéd Dunaújváros!

Remek játéknapon vagyunk túl, köszönjük mindazoknak, akik eljöttek szombat délután a Legyen tiéd Dunaújváros! című társasjáték első hivatalos bemutatójára, a József Attila Könyvtárba. Gulácsi Bence rövid játékismertetője után csapatokba szerveződve mérhettük össze tudásunkat és szinte azonnal igazi verseny alakult ki. Az idősebb korosztály képviselői talán a személyes tapasztalatokra támaszkodhattak, a fiatalok pedig tanulmányaikra, esetleg hallomásra alapozhatták válaszaik döntő részét, de azt biztosan elmondhatják magukról, hogy ők voltak a társasjáték első “hivatalos” tesztelői.
Pörgő, interaktív taktikai kvízjáték, melynek a lényege, hogy a feltett kérdésekre – természetesen helyesen válaszolva – minél jobban megismerjük városunk értékeit, titkait. A térképen található nevezetességekről pedig számtalan kérdésre adhatunk helyes, vagy téves választ, és ha mi nem találtuk el a helyes választ, bizony más fogja megszerezni a megérdemelt “pontot”.
Az izgalmas játék alatt szinte észre sem vettük az idő múlását, a fiatalok bizony jól taktikáztak, és meg is nyerték, reméljük jól érezték magukat ők is, és legközelebb már visszatérő vendégekként köszönhetjük őket.

2022. 04. 02. Legyen tiéd Dunaújváros – KÉPEK

A JÁTÉK FOLYTATÓDIK!

A következő játéknap időpontja: 2022. április 30. 13:00!

Gyere Te is, játssz velünk!

Legyen Tiéd Dunaújváros! 2.

Dunaujvaros