KÖNYVTÉR 2021 – Dunaújváros kvíz

A holnapi Könyvtér alkalmából keressük azokat a “sztahanovista” vállalkozókat, akik a rendezvény ideje alatt kitöltik a város történetével kapcsolatos kvíz feladatlapját. Összesen 70 kérdésre kell helyesen, vagy akár tippelve válaszolni. Az eredményeket utólagosan fogjuk közzétenni, így alakul ki a hivatalos versenytábla. A kitöltőktől minimum egy értesítési címet fogunk elkérni, ahova az elért eredményeket továbbítjuk, illetve a legjobbakat ajándékkal fogjuk jutalmazni.
Tényleg játékról van szó, ezért mindenki 100%-ról fog indulni, hiszen a feladatot teljesítette, ehhez fogjuk hozzáadni a feladatlapon elért százalékokos eredményt. A város legjobb kvízkitöltő sztahanovistája így maximum”csak” 200%-os teljesítményt érhet el.

Sok szeretettel várunk, gyere, tedd próbára tudásod!

Az egészen este 8-ig tartó rendezvényre persze nem csak ezért érdemes kilátogatni, koncertek, gyermekműsorok, kézműves foglalkozások várják a kicsiket és a nagyobbakat.
Akik a város szocreál értékeivel is szeretnének megismerkedni, Kronászt Margit történész-muzeológus vezetésével felfedezhetik ezeket az érdekes helyeket, épületeket. Délután 2-kor, és 4-kor indulnak a túrák, érdemes csatlakozni, nem lemaradni róla.

Mindenkinek jó szórakozást, találkozzunk holnap a KÖNYVTÉREN!

Dunaujvaros