Dallam Klub 2400 – The Blindmirrors

Igazi koncerthangulat a nappaliba.. vagy bárhol, mert Sztívi zenekara, a The Blindmirrors elkészítette legújabb videoklipjét, amit még egy szerencsésebb időszakban a Barba Negrában adott bulikon rögzítettek. Jöjjön hát a legfrissebb koncertvideó, a Fighter!

És ha ez sem lenne elég, a szeptember végén megjelent nagylemezük is teljes egészében elérhető, hallgatható, lehet a szomszédokat “idegesíteni”, vagy még jobb, együtt bulizni velük.

Sztivi így nyilatkozott az elkészült lemezről a Duol munkatársának:
“Producerként a lemez felvétele előtt elveszve éreztem magam, ugyanis nem lehet saját dalt külső füllel hallgatni, de a zenésztársaim óriási segítségemre voltak, különösen a megjelenés előtti két hétben, amikor minden nap hajnalban indultam haza a stúdióból. Szakmailag ez volt a legnehezebb munkám, de büszke vagyok rá, viszont már tudom, hogy a következő készítésekor mit kell majd máshogyan csinálni. Domiban egy szuper alkotótársra leltem, bármelyikünk írhatta volna bármelyik dal szövegét. Azt hiszem, ez volt életem legnehezebb munkája, amikor meg kellett felelni a saját szakmai maximalizmusomnak. Óriási segítség volt három zenésztársam, az utolsó időszakban ők voltak a füleim. Úgy gondolom, ez a lemez nélkülük és a maximalizmusuk nélkül nem sikerült volna ilyenre, ezt a lemezt négy ember hívta életre és teremtette meg, ezért úgy gondolom, egyénileg is mindenki életében mérföldkő ez az anyag. Büszkék vagyunk rá, de már tervezzük a következőt.”

teljes cikk, interjú:
Megjelent a The Blindmirrors új lemeze – duol.hu

SZÓLJON HÁT A ROCK, HANGERŐT FEL!

 The Blindmirrors

Dunaujvaros