Dallam Klub 2400 – Ilyenkor decemberben…

Karácsony közeledtével szerencsére egyre aktívabbak a zenészek/előadók, de ez így van jól. Természetesen a dunaújvárosi kötődésekkel rendelkező formációk sem maradhatnak ki, így a mai, – igazán rendhagyó – összeállításunkba kifejezetten karácsonyi készülődést elősegítő dalok kerültek.

Talány Akusztik –  A Manó (Egy karácsonyfadísz meséje)

Németh Tamás, a zenekar dobosa városunkból indult a zenei világ kesze-kusza világába, így megesik az is, hogy egymástól teljesen messze álló zenei formációk ritmusszekciójában láthatjuk. Fő zenekara a PATAKY Művek, a Villon Trio, de dobolt már beugrósként az Eddában, vagy éppen Boogie zenekarában is. A sor persze nem teljes, de egy jó dobos, bizony elég kelendő…. Tamás amúgy annak idején a Jazzékielben is zenélt, illetve a Csocsó, avagy éljen május elseje! című filmben is feltűnt, dobosként.. naná!

Czimmermann Kitti – Kis karácsonyi swing

Kitti azt hiszem végre megtalálta a neki legjobban álló zenei műfajt, bár ha ő énekelni kezd, pozitív kisugárzásával azt hiszem minden szebb és jobb lesz. Nem is tartanám fel a sort, hallgassuk, nézzük..

Stinky Bugs & Koszi Janka – Legyen ünnep | Katona Klári | funk verzió

Örömzene, zenei öröm, Koszi Jankával kiegészülve, akinek idén nem ez az első karácsonyi dala, de valljuk be, ami jó, az jó!

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!

 

Dunaujvaros