Híresember Nil TV

A Dunaújváros Mesél oldal eddig elsősorban szeretett városunk múltjával foglalkozott, de kár lenne figyelmen hagyni a jelenkor eseményeit, hiszen ahogy a Bergendy együttestől is hallhattuk: MA LESZ A HOLNAP TEGNAPJA.

A most következő fiatalember, Szabó “Híresember” Nil Dunaújvárosban él, itt próbál érvényesülni, élni. Operatőr, rendező, vágó, szerintem még saját maga asszisztense is, de ide lehetne venni, hogy zenél, mi több, zenekari frontember.
Ugyanitt szeretném halkan megemlíteni a Dózsa Moziban 2015-ben bemutatott saját készítésű Élet-mentés című filmjét is. Ismerted? Nem? Itt az ideje. Bővebb info IDE KATTINTVA

Gondolatai, mondanivalói, egy ideje vizuális környezetben, saját youtube csatornáján láthatóak, hallhatóak, vloggerként saját útját járva készíti kis rövidfilmjeit, hol szórakozásból, hol figyelemfelkeltő célzattal. Utóbbihoz lehet sorolni a kerekesszékkel közlekedők nehézségeit bemutató rövidfilm is, aminek napokban került fel a második része. Csapjunk is bele a közepébe, jöjjön a második rész, ígérem nem maradunk le semmiről.

Nehéz is szavak nélkül hagyni a problémakört, akik ezzel együtt élnek, saját bőrükön érezhetik a nehézségeket, akik pedig csak külső szemlélők, egyrészt örüljenek, másrészt ha tehetik, segítsenek rászoruló embertársainkon. Máshogy nem igazán megy.

Szabó “Híresember” Nil kisfilmjei, youtube csatornája mától a felső NIL TV menüpontból is elérhetőek, keressétek a jobb felső sarokban. Biztosak lehetünk benne, hamarosan új videó fog érkezni, érdemes visszatérni, vagy feliratkozni.

 

Dunaujvaros