Dallam Klub 2400 – Junkies


Junkies A DAL című műsorban /2024

Tegnap véget ért A DAL című zenei verseny, melyben a Junkies is szerepelt, nem is akárhogyan, az utolsó adásig kitartottak, és bár – #tökmindegymilyenhelyezéstértekel – nem nyerték meg a műsort, rengeteg kellemes percet okoztak a nézőknek, hallgatóknak. Meg természetesen azoknak is, akik csak utólag “kapcsoltak”.
Igazi zenei kavalkád, tetézve azzal, hogy a műsor vége felé többféle feldolgozásban, hangszerelésben is megmutathatta magát a DAL, no meg persze a zenekar is. Ennek köszönhetően a Királyi többes című Junkies szerzemény többféle köntösben is megmutathatta magát.

Kezdésnek egy kis swinges átirat az elődöntőből?

Vagy gondoljunk az öregebbekre is, jöjjön egy szimfonikus zenekaros feldolgozás!

Ha még nem unták meg a hallgatók, íme, ez lenne az eredeti Királyi többes, hamisítatlan Junkies rock verzióban – szöveges videóval:

Ugyanez a műsor válogatójában:
Junkies – Királyi többes /A dal színpadán

Személyes véleményem, hogy Szekeres András és zenekara tökéletesen oldották meg idén is a feladatot, hozták a kötelezőt, hozták a primer büszkeségérzetet és jókedvet. Remélem írhatom ezt “királyi” többesben, mások nevében is.

NEKTEK MELYIK A KEDVENC VERZIÓTOK?

És még egy apró figyelemfelhívás: március 28-án csütörtökön az MMK színpadán láthatjuk Szekerest és Barbarót, akik egy akusztikus estet hoznak el Dunaújvárosba. Jegyek… talán még vannak, egészen baráti szimbolikus (kétszeresen is!) 1974 Ft-os áron.

Szekeres X Barbaró – akusztikus koncert

További friss hírek, érdekességek:

Junkies

Dunaujvaros