VIGYÁZZ! KÉSZ! ÜLTESS!

Az Élet Napja, a 10 millió Fa közösség országos ünnepi ültetési akcióeseménye. November 9-e, éppen négy hónappal követi az országos kezdeményezés indulását. Ezen a napon, az azóta eltelt időben létrejött százegynéhány helyi közösségünk mindegyike fákat fog ültetni. Célunk, az egy fő – egy fa elvét követve, 10 millió fa elültetése Magyarországon a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb ember bevonásával, nem megfeledkezve az utógondozás fontosságáról sem.

Ünnepeld velünk az Élet Napját november 9-én, szombaton!

Az Élet Napja nyitott minden ültetni vágyó számára, ültess fákat bátran akár egyénileg és töltsd fel őket a 10 millió Fa faültető applikációjába, mely november elejétől elérhető lesz, s amely térképesen fogja mutatni az elültetett fákat és megjeleníteni azok számát.

10 millió Fa – Dunaújváros és környéke

A 10 millió Fa dunaújvárosi csoportjának vezetője Bőle Éva telefonos érdeklődésre a következőket mondta a szombatra időzített faültető akcióról:

  • Szombaton délelőtt 9:45-re várják a résztvevőket a Tűzoltósággal szemben a Sport utcába, 10 órától innen indulhatnak a megbeszélést követően a faültető csoportok.
  • A nap folyamán kb 100 cserje lesz elültetve, ezekhez várják az önkéntes segítő kezeket.
  • Ami jó ha van nálad: kesztyű, olyan ruha, ami nem baj, ha összekoszolódik, sáros lesz.

Ha van lehetőséged, hozz magaddal ásót, lapátot, gereblyét, vödröt. Ennek hiánya természetesen nem kizáró ok, ne vegye kedvedet.

Természetesen még van lehetőség csatlakozni és ha szívesen ültetnél fát ezen a napon, az Élet Ünnepén a 10 millió Fa több mint száz kis közösségének tagjaival egy napon országosan Dunaújvárosban, küldd el mihamarabb neved, email és telefonos elérhetőségedet a 10milliofadunaujvaros@gmail.com email címre.

LÉGY TE IS EGY RÉSZESE EGY REMEK KEZDEMÉNYEZÉSNEK,
TALÁLKOZZUNK SZOMBATON 9:45-KOR A SPORT UTCÁBAN!

További friss információ:

 10 millió Fa – Dunaújváros és környéke

 

Dunaujvaros