Dunaújváros Mesél PontHu

Régóta déldelgetett álom vált valóra a napokban, újra saját oldalon érhető el a várostörténettel foglalkozó oldal. Mint ismeretes, az egykoron ingyenes tárhelyen indult oldal kis kihagyással 2013-ban blog formájában, megújult struktúrában tért vissza, hogy kicsivel több mint 5 év után újra saját felületet kapjon. Oldaltörténeti visszatekintőben részletesebben is lehet olvasni az elmúlt években történt változásokról.

http://dunaujvarosmesel.hu/

Új oldal, új lehetőségek, új lendület. A megsárgult újságcikkek, fekete-fehér  archív képek mellett immár helyet kapnak a főbb városi rendezvények, kulturális műsorok, előadások is, ezeket a jobb oldalon követhetitek, vagy a Programok menüpontból akár havonkénti bontásban is láthatjuk a közelgő eseményeket.  Aki pedig nem szeretne lemaradni a bejegyzésekről, továbbra is ajánlom a facebook, vagy az instagram felületeket, ahol esetenként eltérő tartalommal is találkozhat az olvasó, és további új tartalmak is várhatóak! Érdemes lesz visszatérni!

További jó böngészést, köszönöm minden kedves olvasónak a figyelmet, és ha bármilyen témában szeretné felvenni velem a kapcsolatot, természetesen az impresszum oldalon megtalálhatóak a főbb elérhetőségeim, illetve üzenetet is lehet küldeni.

 

Dunaujvaros