Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mogács Dániel önálló estje

február 23 @ 18:00 - 20:00

Február 23-án 18 órakor Mogács Dániel önálló estje “Akasztott ember” címmel a KULTIK Dunaújváros – Dózsa Mozicentrumban!
Műsorvezető: Feiszt Viktor
—-
Akasztott ember, avagy a Kiszámíthatatlan jövő.
Stand-up, színház, báb és improvizáció. Kötélen lógva, mosolyogva várni, hogy mi lesz…
Háború, járvány, rezsiválság és infláció szőnyegbombázza mindennapjainkat, de hogyan lehet ezt túlélni? Úgy, hogy sz*runk rá! Úgy, hogy élvezzük a változást. Élvezzük, hogy végre elhagyjuk a langymeleg hétköznapokat és kíváncsian kibújunk a tréningruhaszagú komfortzónánkból. Úgy, hogy nevetünk a problémáinkon, de leginkább Mogácson, mert ebben az előadásban a nézők testesítik meg a kiszámíthatatlan jövőt, Mogács pedig hátrakötött kézzel fejest ugrik az ismeretlenbe.
—-
🎟Jegyek kaphatók a https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/dunaujvaros oldalon, valamint az Interticket országos jegyirodáiban (https://www.jegy.hu/jegyirodak). (A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)
Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/
Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
február 23
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2571439089689999

Helyszín

Kultik Dunaújváros
Dózsa György tér 1.
Dunaújváros, 2400 Magyarország