Total Waterpolo szavazás – HAJRÁ GRÉTA!

Harmadik alkalommal szavaznak a világ minden tájáról felkért szakemberek és a média képviselői az év legjobb női és férfi játékosára a Total Waterpolo szaklap szervezésében.

A szaklap 30-30 szakembert kért fel a világ minden tájáról a legjobb 5-5 női és férfi játékos sorrendbe állítására. A listákra kerülő nevek 5, 4, 3, 2 és 1 pontot kapnak a helyezés sorrendjében és az összesítés adja majd ki a végső sorrendet.
Szavaz a média is, 17 szerkesztőség, illetőleg szakíró kapott felkérést a voksolásra, Magyarországról ezúttal is a vlv szavazott. A média a női és a férfi szereplőkre is voksol. Mivel a vlv előbbi szakággal nem foglalkozik “rendszerszerűen”, ezért – ahogy tavaly is – kérésünkre Tóth László, a magyar női vízilabda-válogatott másodedzője állította össze azt a listát, amelyet leadtunk a vlv döntéseként.

A nőknél a DFVE játékosa, Gurisatti Gréta is szerepel a jelöltek között, neki is szurkolhatunk, de akár szavazatunkkal is hozzájárulhatunk a sikerhez, ugyanis a versenybe mi is bekapcsolódhatunk, internetes szavazás útján. A szervezők 20-20 női és férfi játékos listáját állították össze, rájuk lehet szavazni november 30-án éjfélig.

SZAVAZZ GURISATTI GRÉTÁRA!total-waterpolo.com

Jövő hét szombaton pedig végre újra itthon, hazai környezetben rendezik meg a soron következő bajnoki mérkőzést, lányaink, hölgyeink vendége a Fradi lesz. A meccs megtekintése ingyenes lesz, sok szeretettel várják a szurkolókat!

DUE-Maarsk Graphics VS. FTC Telekom bajnoki mérkőzés

HAJRÁ GRÉTA, HAJRÁ ÚJVÁROS!

forrás: vlv.hu, Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület

Dunaujvaros