DUNAÚJVÁROS a VIBEREN!

Vágd zsebre Dunaújvárost!

Tájékozódj, csevegj, kérj segítséget, vagy segítsd a többieket információkkal, hírekkel, töltsük meg közösen a virtuális teret Viberen is!

MI IS EZ AZ EGÉSZ?
Talán ott van mindenkinek a telefonján a népszerű csevegőprogram, és nem is kell bemutatni a Viber szolgáltatását. Hasonlóan a többi csevegőalkalmazáshoz a mobiltelefonunknak megfelelő telepítőcsomagot beszerezve – ha még nincs meg – máris csatlakozhatunk a virtuális városi közösséghez.

MI KELL HOZZÁ?
Természetesen amennyiben telefonunkkal már benne vagyunk a rendszerben, akár számítógépre is telepíthetjük, ezzel talán még könnyebbé válhat a kapcsolattartás. A megfelelő számítógépes programokat keressétek a viber oldalán.

HOGYAN CSATLAKOZHATOK?
Amennyiben már sikeresen csatlakoztál a viber hálózatához, vagy már ott is vagy, nincs is más dolgod, mint elfogadni meghívásunkat, hogy te is tagja legyél közösségünknek.
Telefonoddal olvasd be a következő QR kódot, vagy kódra kattintva automatikusan megnyitható a közösségi tér csatlakozó felülete.

 


CSATLAKOZZ!

Sok szeretettel várjuk a jelentkezőket!

MIT CSINÁLHATOK ITT?
A csoportban kézhez kapod a friss híreket, programajánlókat, de a kötetlen beszélgetésen túl, természetesen mindenkinek lehetősége van saját tartalmakat, hirdetéseket közzétenni, illetve ha tetszik, meghívhatod ismerőseidet, családtagjaidat is. Legyünk minél többen!

Pár dologra azért figyeljünk! Amikért mindenképpen törlés jár:

  • személyeskedő, másokat becsmérlő bejegyzések
  • többször elhelyezett azonos, ismétlődő tartalom
  • obszcén, trágár szavak használata

Mindezek ellenére bízzunk abban, hogy egy vidám virtuális közösségi tér alakulhat ki, sokak örömére.

Dunaujvaros