Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

2019-07-08 @ 08:00 - 2019-07-21 @ 21:00

VIII. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Ha nyár akkor Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával!

Ahogyan megszokhatták a városi kispályás labdarúgó csapatok a nyári időszakban is pályára hívjuk őket, hogy a felkészülés jegyében próbajátékosokat hívjanak a csapataikba próbajátékra. A nyári bajnokság egyik fő célja, hogy az amatőr városi labdarúgó csapatoknak lehetőségük legyen a csapatépítésre, új játékosok beépítésére a következő idényre. Az idei Decathlon bajnokságra maximum 8 csapat nevezését fogadjuk el, akik bajnoki rendszerben küzdenek meg a helyezésekért. A mérkőzéseket hétfőn, kedden, valamint csütörtökön és pénteken az esti órákban fogjuk megszervezni várhatóan a Vidámparki műfüves pályán, ahová várjuk a kilátogatókat, szurkolókat is. Természetesen a bajnokság végezetével a dunaújvárosi Decathlon Áruház támogatásával az első három csapatot díjazzuk, hogy elismerjük eredményüket, tehetségüket, hiszen már a 8. alkalommal szervezzük meg az áruházzal közösen a felkészülési bajnokságot!

Horváth Róbert a dunaújvárosi Decathlon Áruház részlegvezetője: Nagy öröm számomra, hogy idén már 8. alkalommal került megrendezésre a Decathlon Nyári Bajnokság. Cégfilozófiánkkal egybevág az amatőr sporttal való összeolvadás, külön öröm számomra, hogy még egy lépéssel közelebb kerülhettünk kedvenc sportom, a labdarúgás dunaújvárosi vérkeringésébe. A város amatőr labdarúgó aktivítása véleményem szerint példátlan az országban, szeretnénk minél közelebb kerülni ezekhez a játékosokhoz,csapatokhoz. A bajnokság végeztével várjuk a legjobb csapatok vezetőit a díjátadóra, jővőre pedig szeretnénk, hogyha sorban a 9. Decathlon Bajnokság is megrendezésre kerülne.
Köszönjük a DLSZ-nek a szervezést, bízom benne, hogy a jövőben még sok hasonló minőségű sportrendezvényt fogunk együtt lebonyolítani.

Dunaujvaros

Részletek

Kezdés:
2019-07-08 @ 08:00
Vége:
2019-07-21 @ 21:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2120243271606259/

Helyszín

Lorántffy Iskola
Radnóti utca 6.
Dunaújváros, 2400 Magyarország
+ Google Térkép